Lichaamsverzorging

Uw huid, u moet er uw hele leven mee doen.
Daarom verkopen wij alleen natuurlijke cosmetica met natuurlijke grondstoffen en vitaminen voor een effectieve werking.

Wij geloven niet in cosmetica op basis van synthetische en huid belastende stoffen.
De merken in ons assortiment staan voor veilige, milieuvriendelijke en gezonde huidverzorging.

Wie wil er nu niet graag stralend en gezond uit blijven zien.

Weleda

In harmonie met mens en natuur, dat is de missie van Weleda. Al sinds 1921 doen zij er alles aan om de natuur beter te begrijpen en te benutten. Om producten te ontwikkelen met uitsluitend natuurlijke ingrediƫnten en met zorg voor zowel de buitenkant als de binnenkant.

Het gamma van Weleda omvat een waaier aan lichaamsverzorging voor elk huidtype en afgestemd op elke leeftijdsgroep. Vraag naar een testsachet in onze winkel.

Zarqa

De ZARQA producten zijn probleemoplossend en geven je huid wat het nodig heeft zonder deze onnodig te belasten met parfum, conservering en andere synthetische toevoegingen.

Bij maar liefst 1 op de tien mensen is er sprake van een chronische huidallergie. Zarqa biedt hiervoor informatie en een breed gamma aan probleemoplossende producten.

Naturtint

De filosofie van het bedrijf Naturtint is eenvoudig : effectieve producten te maken die het milieu of mens niet schaden.

Naturtint was de eerste permanente haarverf zonder ammoniak, zonder resorcinol en zonder parabenen en met plantaardige ingrediƫnten.

De haarverven van Naturtint zijn makkelijk aan te brengen en verkrijgbaar in vele kleuren.

Organyc

Organyc is ideaal voor vrouwen die elk contact van de huid met synthetische stoffen willen vermijden en zich fris, veilig en schoon willen voelen met een hypoallergeen product zonder negatieve gevolgen voor het milieu.

Meer dan 80% van de vrouwen die allergische reacties vertonen met plastic en synthetische producten verklaard katoen te verkiezen.

Na een maand voelt u reeds de voordelen van het gebruik van katoen. De Organyc producten omvatten tampons, maandverband, inlegkruisjes en intieme wasemulsie.