Voeding

Als het gaat over voeding, dan bieden wij een breed assortiment. Van biologische thee, natuurlijke sappen en granen tot lekkere koekjes maar alle producten bevatten enkel natuurlijke ingrediënten, zonder toevoegingen zoals smaakversterkers. Ook dieetvoeding, voor mensen met een allergie bijvoorbeeld, is goed vertegenwoordigd.

Biologische thee

Onze naam zegt het al : thee neemt een belangrijke plaats in ons assortiment. Je kan bij de Kruidenfee terecht voor eender welk soort kopje lekkere thee, in builtjes of los, voor elk moment van de dag. Een kleine greep uit onze merken : Yogi tea, Piramide, La Drôme Provençale, Jacob Hooy, Pukka, Lima, ...

Ontbijtgranen

We zijn het er over eens : het ontbijt is één van de belangrijkste maaltijden van de dag. Een goede start nemen is zeer belangrijk en bepaalt veelal hoe we ons de rest van de dag kunnen voortbewegen. Ontdek ons ruim assortiment van ontbijtgranen, vlokken, dranken en sappen. Alles biologisch en ongesuikerd maar vooral zéér lekker en gezond !

Superfoods

Een mooi gamma aan pitten, zaden, noten, rauwe voeding en gedroogd fruit. Deze “superfoods” geven ons dagelijks dat beetje extra om ons fit en gezond te voelen zonder extra inspanning! Wilt u meer weten kijk dan gerust eens verder op de sites van de diverse merken : Purasana, Biotona, Horizon, Hebe, Amanprana, Linwoods.

Koekjes & chocolade

Dat lekker smullen ook op een gezondere manier kan bewijzen onze koekjes, chocolade, chips en andere snoeperijen van o.a. Molenaartje, BeBene, Lovechock, Trafo, Vivani, Tohi, Taste of Nature, ...


Lima

Eén van de pioniers in België wat betreft gezonde voeding. Zij startten reeds in 1957 met hun producten zoals brood, rijstwafels en graanvlokken.

Het merk LIMA omvat ondertussen een immens uitgebreid gamma aan producten die goed zijn voor mens, milieu en vooral onze “smaakpapillen”.

Wij zijn vooral trots op de vele lekkere plantaardige dranken: lactose-, gluten- en suikervrij.

De 3 Wilgen

Wij geven het toe : we zijn een beetje chauvinistisch ingesteld.

Producten van eigen bodem, biologisch geteeld en met een hart voor het milieu.

Dit kan zeker en vast gezegd worden van de lekkere en ongezoete sappen van “De Drie Wilgen”, wij zijn alvast fan !